Új jelszó kérése

BLOG

Gyerekjátékot venni mindenki tud. De ideális, hasznos és megfelelő gyerekjátékot már kevesen. Cikkünk rövid iránymutatást tartalmaz, hogy a játékok világában könnyebben el tudjon eligazodni. Tipp! Ha gyerekjáték vásárlás előtt állsz, böngészd át először a csekklistát, és csak utána vásárolj!

A márkás ruhákat soha nem lehet megunni. Mivel nem egynyári darabokról van szó, igazán időtállóak. Ebben megegyezhetünk. Annyi a különbség, hogy régen a márkás ruhákkal szemben mélyen élt az az elvárás, hogy még 5-10 év után is legyenek hordható ruhák. Mára ez az elvárás elkopott. Ma már senki nem akarja 5 év múlva ugyanazt a ruhát hordani. Egyes statisztikák szerint Amerikában az emberek évente 3 és félszer több ruhát vásárolnak, mint három-négy évvel ezelőtt. Szóval a trend: ne tartogasd a régit, vedd meg az újat!

2019.04.01 09:40

Sokan azt gondolják, hogy a mobiltelefonok korában a karóra igencsak idejétmúlt darab. Ráadásul a mobilokra az a jellemző, hogy nem csak kéznél, hanem történetesen a kézben is vannak. Különösen a fiataloknál.

Annak ellenére, hogy ezzel a ténnyel nem érdemes vitatkozni, a karóra ma sem ment ki a divatból. Nem elavult, őskori szerzemény. Sőt! Egyre kreatívabb, egyre egyedibb órák árulkodnak arról, hogy az emberek továbbra is igénylik a kezükön a karórát.

argep.hu vatera.hu glami.hu